Woonwinkel La Belle Epoque - Bed & Breakfast Nijmegen Centrum

Bij onze sfeervolle woonwinkel La Belle Epoque vindt u zowel meubels als accessoires. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in art deco verlichting uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Behalve authentieke verlichting, verkopen wij ook nieuwere modellen en GISPEN-verlichting van de firma Giso. Kristallen kroonluchters behoren tevens tot ons assortiment. Maatwerk is te allen tijde mogelijk.

Wij verkopen ook "vrouwelijke" damesmode van kleine merken tegen betaalbare prijzen.

Onze middeleeuwse kelder met o.a. buitenverlichting is zeker de moeite van het bezoeken waard.

Wij nodigen u uit, om met ons te komen genieten van al het andere mooie dat onze winkel te bieden heeft, zoals de  collectie zilveren jugendstil sieraden. U vindt bij ons ook geëmailleerde Franse huisnummers evenals prachtige, kleine antieke hebbedingetjes die wij tijdens onze strooptochten in ons geliefde Frankrijk voor u op de kop hebben weten te tikken.

U kunt hierboven enkele foto's bekijken, maar u kunt uiteraard ook onze website bezoeken. U kunt hier tevens online bestellen.

Reserveren

Overnachten in Utrecht?

La Perle - Bed & Breakfast Utrecht

... de parel van Utrecht ...

In het mooie museumkwartier in het centrum van Utrecht, omringd door de schoonheid van monumenten, musea, parken en grachten, vindt u La Perle. La Perle is een ruim stadsappartement, dat meer biedt dan een luxe hotelsuite.
Hier kunt u resideren in kamers die niet zouden misstaan in een Frans Landhuis.

Lees meer: La Perle - Bed & Breakfast Utrecht