Le Rêve - Bed & Breakfast Nijmegen Centrum

…een gastappartement met sterallures…

Op loopafstand van het Nijmeegse stadscentrum en het Centraal Station, bevindt zich Bed and Breakfast Le Rêve. Hier kunt u overnachten vlak bij het centrum, maar ook als u langer in Nijmegen wil verblijven, kunt u le Rêve als uw vakantiehuis reserveren.

U kunt hier gratis parkeren voor de deur.

Le Rêve is veel meer dan een mooie hotelkamer: het is een luxe benedenhuis uit de jaren dertig met een inrichting die teruggrijpt naar het 19e-eeuwse “fin de siècle-gevoel”.

Tot uw beschikking staan: een grote sfeervolle woonkamer, een prachtige keuken, badkamer, toilet, een “dromerige” slaapkamer en een voor- en achtertuin, waar het heerlijk zitten is.

U krijgt de sleutel en het hele onderkomen is voor u alleen. Wilt u eruit, dan bent u binnen vijf minuten te voet weer in de gezellige, Bourgondische binnenstad, met leuke winkels, gezellige eetcafés en sfeervolle restaurants. De Waal en het Kronenburgerpark liggen op vijf minuten lopen. Fietstochten naar Berg en Dal of de Ooijpolder: van hieruit prima te doen.

De woonkamer

Hier vindt u een Tv met DVD-speler, CD-speler en u kunt internetten op uw laptop met WIFI.

Aan de grote mahoniehouten tafel kunt u lekker ontbijten, krantje lezen, of werken, want voor een langer verblijf is le Rêve uitermate geschikt.

Er staat een bedbank die kan worden uitgeklapt tot een comfortabel tweepersoonsbed, zodat u hier prima met vier personen terecht kunt.

De keuken

Hebt u het zo naar uw zin, dat u de deur niet meer uit wilt, dan kan dat, want de keuken van Le Rêve is prima uitgerust: borden, pannen, glazen, bestek, koffiezetapparaat, oven, tosti-apparaat, citruspers en waterkoker. U kunt dus ook uw eigen chef-kok zijn.

De slaapkamer

Als u lekker hebt uitgeslapen “au lit de rêves”, kunt u genieten van het ontbijt. Wij serveren dit overigens niet, alles is aanwezig zodat u het zelf kunt samenstellen op het door u gekozen tijdstip. Le Rêve en Nijmegen wachten op u!!

Reserveren

Overnachten in Utrecht?

La Perle - Bed & Breakfast Utrecht

... de parel van Utrecht ...

In het mooie museumkwartier in het centrum van Utrecht, omringd door de schoonheid van monumenten, musea, parken en grachten, vindt u La Perle. La Perle is een ruim stadsappartement, dat meer biedt dan een luxe hotelsuite.
Hier kunt u resideren in kamers die niet zouden misstaan in een Frans Landhuis.

Lees meer: La Perle - Bed & Breakfast Utrecht